/en
اسانس لیمو سوپر
اسانس توتی فروتی
اسانس تمرهندی
مرکز فروش عطر و اسانس عمده
کالیفون
لیتوپون
زینک کرومات
بنتوژل 34
بنتوژل 38
از بین برنده بوی بد گاز طبیعی
ضدعفونی کننده گاز طبیعی
خشک کن گاز طبیعی
تری فنیل فسفیت
نئوپنتین
انواع پیگمنت
اکسید سرب
اسید بنزوئیک صنعتی
رزین گام
4-متوکسی فنل
پکتین گلیز
پیگمنت کلارینت
پیگمنت کروما هند
پیگمنت آلمان BF
پیگمنت فرست کالر کره
پیگمنت هونا
پیگمنت هنگ کنک
پیگمنت بایر
تیلوز اکزونوبل سوئد
اکسید آهن قرمز
الکترولیت آنیونی سوپر فلاک
آلومینیوم سیلیکات
پلی الکترولیت سفلاک
تیلوز برموکول
پی وی سی 2070
پی وی سی 3090
تیلوز شینتسو
کنسانتره سویا
لیدوکائین
سوکرالوز دارویی
فیبر سیب
فیبر یولاف
دایمتیکون دو دسیل بنزن سولفونات
دایمتیکون دو دسیل بنزن سولفونات
دی هیدروژن تالو اتیل هیدروکس اتیل مونیوم متا سولفات
PEG-6-Caprylic
کاپریک گلیسیرید
فسفات مخصوص کاتر گوشتی
فسفات مخصوص کامپلر گوشتی
نمک فسفات جهت کاهش PH
نمک فسفات جهت افزایش PH
استابلایزر مخصوص گوشتی تامبلر
استابلایزر مخصوص گوشتی کاتر
استابلایزر مخصوص همبرگر
بافت دهنده مخصوص گوشت
بافت دهنده سوسیس و کالباس
نمک فسفات جهت تولید پنیر پیتزا
نمک فسفات جهت تولید انواع پنیر پروسس
امولسیفایر مخصوص گوشتی کاتر
Microcare-E-1200
سیلیکون کواترنیوم 7
کاپریل متیکون
ستیل دایمتیکون
MIT-CIT
برونوپول
ویتامین های گرید غذایی
آلبومین
دایمتیکون 50
PEG 12000
ادویه مخصوص فلافل
رزین فنولیک
روغن سیلیکون
پلی اتیلن گلیکول 30 گلیسریل کوکوات
پرلیت 50
پلی ژل کا 200
ویگام
منیزیم آلومینیوم سیلیکات
LAURYL-METHYL-GLUCETH-10-HYDROXYPROPYLDIMONIUM-CHLORIDE
استارچ هیدروکسی پروپیل تری مونیوم کلراید
گوار هیدروکسی پروپیل تری مونیوم کلراید
دی هیدروکسی پروپیل متیل سیلوکسان
ستیل تری متیل آمونیوم بروماید
متیل فنیل سیلکون رزین-محلول در زایلن
پیروژنیک سیلیس
سیلیکا فوم
رزین سیلیکونی 60%
رزین سیلیکونی 80%
رزین سیلیکونی 75%
رزین سیلیکونی امولشن 50%
رزین سیلیکونی بدون حلال
رزین اتیل سیلیکات
سیلان سیکلوکسان
دیسپرس کننده بر پایه آبی وینیل استات اتیلن
ضد کف سیلیکونی
کوپلیمر وینیل کلراید و وینیل استات
دیسپرسیون وینیل استات اتیلن و تری پلیمر وینیل استر
آنتی باکتریال و نگه دارنده مخصوص رنگهای پایه ابی
نگهدارنده رنگ های دریایی
بایندر مرکب چاپ
متیل هیدروکسی پروپیل سلولز مخصوص رنگهای پایه آبی
ترموپلاست رزین بر پایه کوپلیمر وینیل تولوئن اکریلات
هم تراز کننده بر پایه پلی سیلوکسان
ضد کف سیلیکونی رنگهای پایه آبی
ضد کف غیرسیلیکونی
اچ پی ام سی مخصوص رنگهای پایه حلال و بدون حلال
افزایش دهنده رسانایی رنگ
هیدروکسی فنیل بنزو تری آزول
هاردنر آلیفاتیک پلی ایزو سیانات
رزین آلدئید
پایدار کننده نوری آمینی
هیدروکسی فنیل تری آزین
دیسپرس کننده رنگ بر پایه پلی آمید و نمک پلی استر
دیسپرس کننده رنگ
دیسپرس کننده رنگ
دیسپرس کننده رنگ
دیسپرس کننده رنگ بر پایه کوپلیمر آکریلیک
دیسپرس کننده رنگ بر پایه کوپلیمر
محلول کوپلیمر با گروه های اسیدی
هم تراز کننده بر پایه پلی بیوکسان
هم تراز کننده بر پایه پلیمر فلوروکربن
هم تراز کننده رنگ
هم تراز کننده رنگ-3031
هم تراز کننده رنگ-3034
هم تراز کننده رنگ-3236
پلی وینیل بوتیرال
بایندر مرکب چاپ
اکسید روی
لورت 7
نانو کلوئید نقره
متیل هیدروکسی اتیل سلولز
تیلوز 4000
تیلوز 10000
تیلوز 6000
ستیل استر وکس
کاردانول
دی اتیلن تری آمین
چیتوسان
پروتئین جوانه گندم
پروتئین هیدرولیز شده شیر
پروتئین ابریشم
کراتین هیدرولیز شده
کلاژن
پراکساید هگزان
کوکوگلوکوزید
گلیسیریل کوکوآت
نشاسته مخصوص روکش
آلکیل بنزن
آلکیل بنزن سنگین
نرمال پارافین
آلکیل دی اتانول آمید
دی سدیم لورت سولفوسوکسینات
دی سدیم اولئامید سولفوسوکسینات
دی تالو استرکوآت
آلکیل بنزن خطی سولفونیک اسید
سدیم لوریل اتر سولفات صدفی
سدیم لوریل اتر سولفات ۷۰%
کوکامیدو پروپیل بتائین
کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید
کوکونات فتی اسید مونو اتانول آمید
بهبوددهنده آرد
روغن جداکننده از قالب
بهبوددهنده نان
بهبوددهنده شیرینی های لایه ای
بهبوددهنده بیسکوییت
بهبوددهنده کلوچه
پودر امولژل روزانه گلدن
ژل کیک
افزایش دهنده زمان ماندگاری (SLE)
کرم مغزی مقاوم به حرارت
پودر تخم مرغ ویژه صنعت پخت
بیکینگ پودر
پرمیکس آهن و اسید فولیک
میکس امولسیفایر مخصوص فراورده های نان
نشاسته سیب زمینی اصلاح شده (جایگزین روغن)
نشاسته جایگزین روغن در سس مایونز
نشاسته مخصوص سس کم چرب
آمونیوم لوریل اتر سولفات
پلی کواترنیوم 6
گلی اگزیلیک اسید
اتیل هگزیل پالمیتات
تریس متیلن فسفنیک اسید
سدیم کوکویل گلوتامات
دی اکسید تیتانیوم 2190
دی اکسید تیتانیوم 2220
دی اکسید تیتانیوم 2450
دی اکسید تیتانیوم R900
دی اکسید تیتانیوم R706
دی اکسید تیتانیوم R105
اپتیکال برایتنر OB1
هستاوین N30-P
هستاوین TB01
هستاوین PR25P
هستاوین VSUP
هستاوین 3212
هستاوین 3311
هستاوین B-CAP
رنگ بایفروکس سبز GN
رنگ هوستاپرم سبز GNX
فلورسنت Blue
رنگ رینفروکس قرمز 130
نشاسته جایگزین پکتین در ژله و مربا
نشاسته جایگزین پکتین در آبمیوه
استابلایزر رب گوجه فرنگی
نسکافه گلد
نسکافه کلاسیک
نشاسته مخصوص سوپ
غلیظ کننده آب ژاول
غلیظ کننده محیط های اسیدی
کازئینات کلسیم
پروپیلن گلیکول متیل اتر استات
پروتئین مرغی
جی ام اس 40
قهوه
دی کلسیم فسفات
مانیتول
اسید بوریک
مواد آزمایشگاهی مرک
پودر کاکادو
پارا آمینو بنزوئیک اسید
N- متیل پیرولیدون
تری متو پریم
نئومایسین سولفات
کانامایسین سولفات
اکسی تتراسایکلین
کلرو تتراسایکلین
کولین کلراید
آلومینیوم منو استئارات
دی مانیتول
نیکلوزاماید پیپرازین
پنی سیلین
آلبندازول
فنیل بوتازون
متیونین
لینکومایسین
اتیل اسکوربیل اتر
پیروکتون اولامین
روغن شتر مرغ
گلیسیریل مونو استئارات 90
کربو ژل
استونیتریل
امولسیفایرهای صنعتی
آنتی استاتیک
ضد کف سیلیکونی
استرهای فسفاته
سیلیکون امولشن
آنتی فوم
روغن کلزا
نمک فسفاتها
آدیپیک اسید
فسفات BK
گلوتارآلدئید
گلایسین دارویی
گلیسیرول استرگام رزین
نشاسته روکت
سوربیتول مایع روکت فرانسه
بهبود دهنده بیسکوئیت
بازرگانی
صمغ لوکاست بین گام
بذر گل و گیاه
بذر گیاهان زینتی
بذر گلهای زینتی
بذر گیاهان خاص و کمیاب
بذر سبزیجات
تری اتیلن تترا آمین
رزین اپوکسی
فنل
بیزابولول
پروتیین هیدرولیز شده گندم
اتیل هگزیل اتیل هگزانوآت
تری استین
تیونیل کلراید
سدیم پربورات مونو هیدرات
بوریک اسید دارویی
فیبر سلولز
دی سدیم کوکوییل گلوتامات
عصاره سنتلا
عصاره پودر مروارید
عصاره خرفه
عصاره توت آمریکایی
عصاره کاکتوس انجیری
عصاره گل گلرنگ
عصاره گل قاصد
عصاره ساپیندوس
اکسید روی نانو
اووبنزون
بنروفنون ۳
اکتیل سالیسیلات
اکنیل متوکسی سینامات
اتیل هگزیل تری ازون
اوکتوکریلن
فنیل بنزایمیدازون سولفونیک اسید
تری کلرو متا زایلنول
تری کلرو کربان
بنزتونیوم کلراید
نانو سیلور
ستیل پریدینیوم کلراید
ستریمابد
تری کلوسان
ام تی سی اویل
ليگنو سولفونات كلسيم
اسید سیلیسیک
اسید هگزافلوئوروسیلیسیک
فلوروسیلیس-اسید اف کا اس
گلوتن ذرت
فلوکولانت ایتالیایی
نقشه سايت
عضويت در سايت
ورود به بخش اعضاء
رفرنس استاندارد
اولئورزین فلفل قرمز
اسانس تنباکو
ظروف یک بار مصرف گیاهی
پودر قارچ
گلاب
متفرقه
نشاسته
کاراگینان GPI
سولوسو 100
تی اچ اف
عصاره گالگا
ژل کیک
خمیر مایع
دسیل اولئات
تیازین
آلومنیوم کلرو هیدرات
دی هیدروژنه تالو اتیل هیدروکسی اتیل آمونیوم متو سولفات
Rewoquat-We-18
دسیل اولئات
نماینده مواد اولیه دارویی مرک در ایران
نماینده مرک در ایران
نماینده رسمی مرک در ایران
مواد اولیه دارویی مرک
مواد مرک آلمان دارویی
ستاریل الکل
بهبود دهنده کره کاکائو
معادل کره کاکائو
جانشین های کره کاکائو مخصوص قالب و روکش
درباره ما
آزمایشگاه آنالیز دستگاهی
آزمایشگاه کلاسیک
محصولات
فروشگاه
تالار گفتگو
توانایی تحقیقاتی
آزمایشگاه میکروبی
روغن اسطوخودوس
تماس با ما
پذیرش نمونه
خواص گیاهان دارویی
گلیسریل استئارات و پی ای جی 100 استئارات
اسانس شیرین بیان
بازدید سایت

بازديد صفحات : 2582
بازديد امروز : 319
كل بازديدها : 47745799
افراد آنلاين : 115
نرمال پارافین

Normal paraffin
 
لوبکات (Lube Cut) یا همان برشی روغنی، فرآورده حد واسط برج خلاء پالایشگاه های نفت خام می باشد که در ایران بیشتر از نوع ترکیبات پارافینی و آروماتیک تشکیل گردیده است. حد اشباع پارافینیک لوبکات ایران ۶۵درصد است که دارای هر دو ترکیبات نرمال پارافین و پارافین های شاخه دار می باشد. این حد اشباع پارافینیک، لوبکات ایران و بالطبع نفت خام ایران را از توانائی تولید بالائی در انواع روغن های روانکار بهره مند می سازد.
جهت تولید روغن های روانکار، ابتدا لوبکات سبک، سنگین و میانی را از پالایشگاه های کشور توسط خط لوله و یا تانکر به پالایشگاه های روغن تحویل می دهند. در این پالایشگاه ها، جهت حذف آروماتیک های موجود در لوبکات، به منظور بالابردن شاخص گرانروی محصول پالایش شده، لوبکات را در واحد استخراج با حلال (Solvent Extraction) و حلال آلدهیدی به نام فورفورال (Furfural) در برج های مخصوصی بنام (RDC) مخلوط کرده که حلال مذکور، مواد آروماتیک را در خود حل نموده و نسبت به مواد پارافینیک حلالیت خوبی ندارد. سپس طی فرآیندی جداگانه، مواد آروماتیک را از حلال فورفورال جداسازی کرده و این مواد آروماتیک را به عنوان محصول جانبی و با نام فورفورال اکسترکت آماده فروش می نمایند. حلال فورفورال نیز بازیافت گردیده و دوباره آماده استفاده در واحد استخراج با حلال می گردد.
محصول واحد استخراج با حلال بدلیل وجود ترکیبات پارافینی، در دمای معمولی نیمه جامد بوده و بنابراین نمی توان از آن به عنوان روغن های روانکار استفاده کرد. لذا جهت پائین آوردن دمای ریزش و افزایش دمای اشتعال آن، بایستی ترکیبات پارافینی های نرمال نامرغوب برای روغن را نیز جدا کرد. به همین خاطر در واحد موم گیری (Dewaxing) این بار نیز از دو ماده یکی به عنوان حلال و دیگری به عنوان ضدحلال استفاده می کنند که یکی از  آنها متیل اتیل کتون MEK و دیگری نیز تولوئن می باشد. در این واحد نیز پارافین نرمال توسط این حلال و ضدحلال از محصول اصلی حذف گردیده و به عنوان اسلک وکس (Slack Wax) یا به عنوان محصول جانبی یا مستقیما به فروش رسانیده شده و یا به واحدهای تعریق جهت تولید پارافین جامد ارسال می گردد.
محصول نهائی واحد موم گیری به عنوان رافینیت (Raffinate) نامگذاری گردیده و حتی می تواند به عنوان روغن پایه نیز استفاده شود. در برخی پالایشگاه های مدرن، رافینیت را به واحد تصفیه با هیدروژن هدایت کرده و در آن سولفور، نیتروژن و اکسیژن های موجود در رافینیت و همچنین باندهای دوگانه آنرا گرفته و محصول نهائی را شفافتر، بی بوتر و با پایداری شیمیائی بالاتری تبدیل می نمایند.
در واحد تعریق (Sweating) اسلک وکس ورودی در واحدهای مخصوصی به پارافین جامد تبدیل شده و روغن همراه  آن گرفته شده که با نام فوتس اویل(Foots Oil) و بعنوان یک محصول جانبی دیگر به فروش رسانیده میشود. پارافین جامد بدست آمده را نیز بصورت گرانول و یا قالبی بعنوان محصول جانبی مناسبی در بازار عرضه می نمایند.
پارافین نوعی واکس یا روغن تولید شده در صنایع پتروشیمی است که از تقطیر نفت خام به دست می آید. این ماده در ابتدا دارای ناخالصی های زیادی است و به رنگ زرد مایع به قهوه می باشد. ولی با انجام تصفیه، خلوص آن افزایش داده شده و به رنگ سفید یا بی رنگ در می آید.
پارافین در صنایع مختلفی از جمله نساجی، لاستیک سازی، سموم دفع آفات نباتی، صنایع دفاع، باطری سازی، ایزولاسیون، کابل سازی، رنگ و رزین، چسب، واکس و پولیش، آرایشی و بهداشتی، بسته بندی چوب و کاغذ، کبریت سازی، شمع سازی و روان کننده ها نیز کاربرد دارد.
 
پارافین ها به دوشکل جامد یا مایع تولید می شوند. پارافین جامد و ژله ای برای تولید انواع شمع ها و پارافین مایع جهت مصارف صنعتی به کار برده می شود.
پارافین جامد انواع مختلفی دارد که برحسب چربی آن طبقه بندی می شود، این نوع پارافین سفیدرنگ، بی بو و بدون طعم خاصی می باشد. این نوع پارافین بیش از هرکار دیگری برای تولید شمع مورد استفاده قرار می گیرد.
پارافین مایع حالت روغن و بی رنگ یا سفید است که اغلب در تولید کرم ها استفاده می شود.
 
پارافین در حالت کلی به سه دسته ی پارافین خوراکی، پارافین بهداشتی و پارافین صنعتی طبقه بندی می شود.
 
پارافین بهداشتی در ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی استفاده می شود. به طور مثال برخی از کرم های نرم.
در دمای پایین تر از دمای اطاق آب می شود. یعنی پوست بدن در برخورد با آن دچار سوختگی و تاول نخواهد شد اما اگر پوست حساسی داشته باشید گرمای پارافین پوستتان را تحریک می کند و باعث  برآمدگی قرمز رنگی روی آن می شود.
در صورتی که پوست حساس یا زخم دارید از پارافین به هیچ عنوان استفاده نکنید زیرا پارافین جزو فرآورده های نفتی است و ممکن است پوستتان باعث ناراحتی و التهاب شود.
پارافین درمانی نیز یکی از روش های استفاده از پارافین است، اگر پارافین تراپی را در خانه انجام می دهید باید بدانید که پارافین را نباید خیلی داغ کنید زیرا باعث آتش سوزی می شود برای شروع درمان خانگی نباید دمای پارافین از ۵۰درجه ی سانتی گراد بیشتر باشد.
هم چنین از پارافین برای پاک کردن منافذ پوست، کاهش چین و چروک پوست، مرطوب کردن و جوانسازی پوست نیز استفاده می شود.
پارافین به شکل مایع و به صورت روغن می باشد که از طریق صنایع پتروشیمی و به صورت غیر طبیعی تولید می شود و یک ترکیب چرب هیدروکربنی است.
با توجه به آن که مانند بسیاری از روغن ها که از گیاهان گرفته می شود طبیعی نبوده لذا می تواند دارای عوارض و مضرراتی نیز باشد.
 
پارافین خوراکی در بازار با نام شربت پارافین شناخته می شود و جهت درمان یبوست خصوصا در کودکان و نوجوانان مورد استفاده قرار می گیرد.
استفاده از پارافین مایع باعث می شود تا جذب برخی از داروها نظیر ویتامین ها را در بدن با اختلال همراه کند.
پارافین دارای ظرفیت حرارتی بالا بوده و متاسفانه امروزه استفاده از آن در روغن های سرخ کردنی باعث کاهش هزینه های تولید شده اما از طرفی پارافین به علت تحمل گرمای بالا در عروق خونی بدن رسوب کرده و سبب افزایش بیماری های قلبی و عروقی می گردد به همین علت است که توصیه می گردد از روغن های ارگانیک برای پخت و پز و تهیه سالاد در مصارف روزانه استفاده گردد.
 


پارافین صنعتی با محدوده کربنی C10 - C13 برای تولید آلکیل بنزن خطی (L.A.B) استفاده می شود، علاوه بر آن این ماده در تولید الکل های چرب و حلال های مورد استفاده در صنایع رنگ و رزین نیز به کار می رود .
مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد