/en
روغن کرچک هیدروژنه
پی ای جی 7 گلیسرول کوکوآت
بازدید سایت

بازديد صفحات : 1006
بازديد امروز : 283
كل بازديدها : 410844589
افراد آنلاين : 124
روغن کرچک هیدروژنه PEG 40
روغن کرچک هیدروژنه اتوکسیله مشتق پلی اتیلن گلایکول یا همان peg 40 نوعی از روغن کرچک است که هیدروژنه شده باشد. تعداد مول های اتیلن اکساید در این ماده ۴۰ می باشد. این ماده همزمان یک ترکیب اتوکسیله و مشتق استر گلیسیرین بوده که به عنوان عامل پخش کننده، عامل حل کننده عطر و اسانس، تنظیم کننده ویسکوزیته، پایدار کننده، امولسیفایر، شوینده و حتی ماده شیمیایی حد واسط در محصولات آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد.
کاربرد:امولسیفایر،سورفکانت.
نوعی روغن نباتی است که از دانه‌های گیاه کرچک به دست می‌آید. این روغن موارد استفادهٔ زیادی داشته و دارای ترکیب بی‌نظیری است. ۹۰ درصد روغن کرچک، از اسیدهای چرب ریسینولیک که اشباع‌نشده هستند تشکیل یافته‌است.
اطلاعات بیشتر درباره روغن کرچک هیدروژنه

مشاهده لیست  مواد اولیه
روغن کرچک هیدروژنه


روغن کرچک هیدروژنه
روغن کرچک هیدروژنه
روغن کرچک هیدروژنه

مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد