/en
بازدید سایت

بازديد صفحات : 4250
بازديد امروز : 555
كل بازديدها : 49035824
افراد آنلاين : 212

ستئارات 20
(ستاریل الکل)

Ceteareth-20

یک ترکیب مصنوعی استکه از طریق فرآیند شناخته شده به عنوان اتوکسیلین، یک واکنش شیمیایی که در آن اتیل به یک سوبسترا اضافه می‌شود و سنتز می‌شود. و به عنوان یک امولسیفایر و سورفاکتانت در انواع لوازم آرایشی و مراقبت شخصی به کار می‌رود.
با توجه به مواد تشکیل‌دهنده سفتیرت، دو زیرگونه وجود دارد: الکل استیل و استریل الکل، که به طور طبیعی از روغن نارگیل حاصل می‌شود. شماره مربوط به ستئارات (به عنوان مثال ستئارات ۲۰) نشان‌دهنده میانگین تعداد تکرار واکنش اتیلن اکسید در مولکول است. در مجموع ۳۲نوع مختلف از مواد ستئارات وجود دارد. Ceteareth-20به عنوان یک سورفکتانت و امولسیفایر در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی مختلف مورد استفاده قرار می گیرد.
در مواد مراقبت از پوست، سورفکتانت‌ها برای پاک‌کردن و روغن‌کردن و خنثی‌کردن خاک کار می‌کنند و به آن‌ها اجازه می‌دهد تا شسته شوند. این ممکن است به این دلیل که در حالی که یک انتهای مولکول سورفاکتانت به آب جذب می‌شود، انتهای دیگر به روغن جذب می‌شود. بنابراین، سورفکتانت‌ها باعث جذب روغن، خاک و سایر ناخالصی‌هایی که در طول روز در پوست شما انباشته شده‌اند و آن‌ها را از بین می‌برند. با توجه به این خواص، ستئارات ۲۰را می‌توان در بسیاری از پاک کننده‌ها و شستشوی بدن یافت. همچنین به عنوان امولسیفایر عمل می‌کند. برای محصولاتی که دارای اجزای آب و روغن هستند، برای مثال امولسیفایر مورد نیاز است، زمانی که روغن به یک فرمول آب اضافه می‌شود.
Cetareth-20پلی اتیلن گلیکول اتر از الکل سدیم است. به عنوان یک نرم‌کننده، سورفکتانت و امولسیفایر عمل می‌کند. این ماده در لوازم آرایشی مانند مرطوب کننده صورت، تهویه مطبوع، درمان ضدپیری، تهویه‌مطبوع، پاک‌کننده، کرم ضد آفتاب، اکسفولیان / اسکراب، کرم پاکسازی‌کننده و درمان آکنه استفاده می‌شود. ستئارات ۲۰گلوله‌های سفید پلی اتیلن اتر غیر یونی از چربی‌های اشباع‌شده بیشتر (الکل استیل / استریل) است این ماده دارای بویینیست و می‌توان آن را با انواع مختلفی از روغن‌های طبیعی از ترکیبات مصنوعی ترکیب کرد. امولسیفایر خوبی هست که برای تولید امولسیون O / Wکه با طیف وسیعی از روغن ها سازگار است.
 

 

ستئارات 20
ستئارات 20
ستئارات 20
 

مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد