/en
اکسید روی نانو
اووبنزون
بنروفنون ۳
اکتیل سالیسیلات
اکنیل متوکسی سینامات
اتیل هگزیل تری ازون
اوکتوکریلن
فنیل بنزایمیدازون سولفونیک اسید
تری کلرو متا زایلنول
تری کلرو کربان
بنزتونیوم کلراید
نانو سیلور
ستیل پریدینیوم کلراید
ستریمابد
تری کلوسان
ام تی سی اویل
ليگنو سولفونات كلسيم
اسید سیلیسیک
اسید هگزافلوئوروسیلیسیک
فلوروسیلیس-اسید اف کا اس
گلوتن ذرت
فلوکولانت ایتالیایی
اسانس تمرهندی
مرکز فروش عطر و اسانس عمده
کالیفون
لیتوپون
زینک کرومات
بنتوژل 34
بنتوژل 38
از بین برنده بوی بد گاز طبیعی
ضدعفونی کننده گاز طبیعی
خشک کن گاز طبیعی
تری فنیل فسفیت
نئوپنتین
انواع پیگمنت
اکسید سرب
اسید بنزوئیک صنعتی
4-متوکسی فنل
پکتین گلیز
پیگمنت کلارینت
پیگمنت کروما هند
پیگمنت آلمان BF
پیگمنت فرست کالر
پیگمنت هونا
پیگمنت هنگ کنک
پیگمنت بایر
اکسید آهن قرمز
الکترولیت آنیونی سوپر فلاک
آلومینیوم سیلیکات
پلی الکترولیت سفلاک
پی وی سی 2070
پی وی سی 3090
تیلوز شینتسو
کنسانتره سویا
لیدوکائین
سوکرالوز دارویی
فیبر سیب
فیبر یولاف
دایمتیکون دو دسیل بنزن سولفونات
دایمتیکون دو دسیل بنزن سولفونات
دی هیدروژن تالو اتیل هیدروکس اتیل مونیوم متا سولفات
PEG-6-Caprylic
کاپریک گلیسیرید
استابلایزر مخصوص گوشتی تامبلر
استابلایزر مخصوص گوشتی کاتر
استابلایزر مخصوص همبرگر
بافت دهنده مخصوص گوشت
بافت دهنده سوسیس و کالباس
امولسیفایر مخصوص گوشتی کاتر
Microcare-E-1200
سیلیکون کواترنیوم 7
کاپریل متیکون
ستیل دایمتیکون
متیل ایزوتیازولینون بنزیل الکل
برونوپول
ویتامین های گرید غذایی
آلبومین
دایمتیکون 50
ادویه مخصوص فلافل
روغن سیلیکون
پلی اتیلن گلیکول 30 گلیسریل کوکوات
پرلیت 50
پلی ژل کا 200
ویگام
منیزیم آلومینیوم سیلیکات
LAURYL-METHYL-GLUCETH-10-HYDROXYPROPYLDIMONIUM-CHLORIDE
استارچ هیدروکسی پروپیل تری مونیوم کلراید
گوار هیدروکسی پروپیل تریمونیوم کلراید
دی هیدروکسی پروپیل متیل سیلوکسان
ستیل تری متیل آمونیوم بروماید
پلی وینیل بوتیرال
اکسید روی
لورت 7
نانو کلوئید نقره
ستیل استر وکس
کاردانول
دی اتیلن تری آمین
چیتوسان
کلاژن
پراکساید هگزان
کوکوگلوکوزید
گلیسیریل کوکوآت
آلکیل بنزن
آلکیل بنزن سنگین
نرمال پارافین
آلکیل دی اتانول آمید
دی سدیم لورت سولفوسوکسینات
دی سدیم اولئامید سولفوسوکسینات
دی تالو استرکوآت
آلکیل بنزن خطی سولفونیک اسید
سدیم لوریل اتر سولفات صدفی
سدیم لوریل اتر سولفات ۷۰%
کوکامیدو پروپیل بتائین
کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید
کوکونات فتی اسید مونو اتانول آمید
بهبود دهنده آرد
روغن جداکننده از قالب
بهبود دهنده نان
بهبود دهنده شیرینی های لایه ای
بهبود دهنده بیسکوییت
بهبود دهنده کلوچه
پودر امولژل روزانه گلدن
ژل کیک
افزایش دهنده زمان ماندگاری (SLE)
کرم مغزی مقاوم به حرارت
پودر تخم مرغ ویژه صنعت پخت
بیکینگ پودر
پرمیکس آهن و اسید فولیک
میکس امولسیفایر مخصوص فرآورده های نان
نشاسته سیب زمینی اصلاح شده (جایگزین روغن)
نشاسته جایگزین روغن در سس مایونز
نشاسته مخصوص سس کم چرب
آمونیوم لوریل اتر سولفات
پلی کواترنیوم 6
گلی اگزیلیک اسید
اتیل هگزیل پالمیتات
تریس متیلن فسفنیک اسید
سدیم کوکویل گلوتامات
رنگ دی اکسید تیتانیوم
اپتیکال برایتنر OB1
رنگ بایفروکس
رنگ هوستافرم
فلورسنت
رنگ رینفروکس
نشاسته جایگزین پکتین در ژله و مربا
نشاسته جایگزین پکتین در آبمیوه
استابلایزر رب گوجه فرنگی
نشاسته مخصوص سوپ
غلیظ کننده آب ژاول
غلیظ کننده محیط های اسیدی
پروپیلن گلیکول متیل اتر استات
پروتئین مرغی
پیگمنت وکس کو
پیگمنت نینگبو
پیگمنت GCT
دوده صنعتی
آنتی اکسیدانت ADK
ستو استئاریل الکل
پروپیلن گلیکول
اسید سالیسیلیک
ایزوپارافین و لارت 7
فنوکسی اتانول با پارابن
فنوکسی اتانول با اتیل هگزیل گلیسیرین
اتیل هگزیل گلیسیرین
فنیل تری متیکون
ستیل پی ای جی 10/1 دایمتیکون
دایمتیکون وینیل دایمتیکون کراس پلیمر
پتاسیم پرسولفات
وازلین
نفتول آرسنیک
مونو آزو نفتول آرسنیک
واکس پلی اتیلن
فسفات روی
دی کتو پیرولو پیرول
کرومات روی
واکس پلی پروپیلن
س فتالوسیانین
پیگمنت کروم 3 اکسید
بیس فنول-A و اپیکلروهیدرین
تري اتيلن گليكول مونو متيل اتر
سدیم
آکریلات کوپلیمر
براق کننده شکلات و دراژه
تترا استیل دی اتیلن آمین
پلی سیلوکسان اصلاح شده با رزین سیلیکون
کوپلیمر آکریلات و سیلیکا
اینوزیتول
جی ام اس 40
قهوه
دی کلسیم فسفات
اسید بوریک
پارا آمینو بنزوئیک اسید
N- متیل پیرولیدون
تری متو پریم
نئومایسین سولفات
کانامایسین سولفات
اکسی تتراسایکلین
کلرو تتراسایکلین
کولین کلراید
آلومینیوم منو استئارات
نیکلوزاماید پیپرازین
پنی سیلین
آلبندازول
فنیل بوتازون
متیونین
لینکومایسین
اتیل اسکوربیل اتر
پیروکتون اولامین
روغن شتر مرغ
گلیسیریل مونو استئارات 90
کربو ژل
استونیتریل
امولسیفایرهای صنعتی
آنتی استاتیک
استرهای فسفاته
سیلیکون امولشن
روغن کلزا
آدیپیک اسید
گلوتارآلدئید
گلایسین دارویی
گلیسیرول استرگام رزین
نشاسته روکت
سوربیتول مایع روکت فرانسه
بهبود دهنده بیسکوئیت
بازرگانی
صمغ لوکاست بین گام
تری اتیلن تترا آمین
فنل
بیزابولول
اتیل هگزیل اتیل هگزانوآت
تری استین
تیونیل کلراید
سدیم پربورات مونو هیدرات
بوریک اسید دارویی
فیبر سلولز
دی سدیم کوکوییل گلوتامات
عصاره پودر مروارید
نقشه سايت
عضويت در سايت
ورود به بخش اعضاء
اولئورزین فلفل قرمز
ظروف یک بار مصرف گیاهی
پودر قارچ
گلاب
متفرقه
نشاسته
کاراگینان GPI
سولوسو 100
تی اچ اف
ژل کیک
خمیر مایع
دسیل اولئات
تیازین
آلومنیوم کلرو هیدرات
دی هیدروژنه تالو اتیل هیدروکسی اتیل آمونیوم متو سولفات
Rewoquat-We-18
دسیل اولئات
ستاریل الکل
درباره ما
آزمایشگاه کلاسیک
محصولات
عصاره توت آمریکایی
فروشگاه
تالار گفتگو
توانایی تحقیقاتی
آزمایشگاه میکروبی
روغن اسطوخودوس
تماس با ما
پذیرش نمونه
خواص گیاهان دارویی
گلیسریل استئارات و پی ای جی 100 استئارات
بازدید سایت

بازديد صفحات : 81803
بازديد امروز : 2104
كل بازديدها : 4932119
افراد آنلاين : 172
کوکامیدو پروپیل بتائین

Cocoamidopropyl Betaine

 
کوکو بتائین یا بتائین نام مختصر ماده شیمیایی کوکامیدو پروپیل بتائین است. به طور عمده جایگزین کوکامید DEA به عنوان یک افزودنی است.
نام IUPAC برای کوکامیدو بتائین {[۳- (dodecanoylamino) propyl] (دی متیل) آمونیو} استات است.
فرمول شیمیایی C19H38N2O3 است. 
یک ترکیب آلی و مشتق شده از روغن نارگیل که در ساختار خود گروه عاملی کربوکسیل (-COO)، یک اتم نیتروژن (آمونیوم نوع ۴)، گروه عاملی آمید (CONH-) و زنجیر هیدروکربنی دارد.
کوکو بتائین با واکنش کوکامید و گلیسین بتایین ایجاد می شود. ناخالصی هایی که از این واکنش بوجود می آیند می توانند با دقت تنظیم pH در حین واکنش بتائینیزاسیون و استفاده از کلرو استات اضافی در طی واکنش کنترل کند.
 
ظاهر کوکامیدو پروپیل بتائین مایع شفاف، بی رنگ مایل به زرد کم رنگ است.
 
دارای علامت اختصاری CAPB و ترکیبی از روغن نارگیل (اسید چرب آن)، الکل (گاهی به جای آن از آب) و بتائین (betaine) یا تری متیل گلیسین است.
 
خواص
•کوکامیدو پروپیل بتائین، عامل ضد الکتریسیته ی ساکن است. لذا باعث نرم کنندگی موها می شود.
•همراه با سدیم لوریل اتر سولفات (SLES) باعث کاهش کشش سطحی آب می گردد.
•با ایجاد کف فراوان (کف غلیظ و مقاوم)، خاصیت شویندگی را افزایش می دهد.
•باعث پایین آوردن تحریکات ناشی از مواد فعال سطحی آنیونی می شود.
•باعث پایین آوردن سطح تحریکات چشمی (عدم سوزش چشم) بخصوص در چشم کودک می شود.
 

بتائین
یک ترکیب طبیعی است که نقش آن در تنظیم اسموریتی مهم است. به عنوان یک دارو و به عنوان منبع اسید هیدروکلریک در درمان هیپوکلوریدیا مورد استفاده قرار گرفته است.
بتائین در درمان اختلالات کبدی، هیپرکالمی، هموسیستینوری و اختلالات گوارشی مورد استفاده قرار گرفته است.
همچنین عامل متیلینتی است. مکانیسم عمل بتائین به عنوان یک فعالیت متیلتی است.
بتائین یک محصول جانبی از پردازش چغندر قند است. یک آلکالوئید کریستالی در چغندر قند و سایر گیاهان دارد.
این اسید آمینه می تواند به عروق خونی آسیب برساند و به بیماری قلبی، سکته مغزی و یا مشکلات گردش خون کمک کند. بتائین با جلوگیری از تشکیل یک اسید آمینه به نام هموسیستئین کار می کند. برای کاهش سطح هموسیستئین در افراد مبتلا به بیماری ژنتیکی به نام هموسیستینوری استفاده می شود که اسید آمینه در بدن ایجاد می شود.
بتائین ها، گروهی از مواد بازی ضعیف (شبیه بتائین موجود در گیاهان) هستند. نمک های درون مولکولی ترکیبات آمونیم نوع ۴به صورت یون های دو قطبی می باشند.
کاربرد آن به عنوان عامل افزایش دهنده ی کف، در مواد شوینده ی مایع مانند: شامپوی سر و بدن، مایع دست شویی، نرم کننده ی مو و صنایع دارویی، آرایشی و بهداشتی.
 

سورفکتانت
ترکیبات آلی هستند که دارای قسمت قطبی یعنی گروه هیدروفیل (آب دوست) و قسمت غیرقطبی یعنی هیدروفوب (آب گریز)
می باشند. این دسته از ترکیبات، کشش سطحی آب را کاهش می دهند.
مواد فعال سطحی موجود در فرمولاسیون شامپوها، یک عاملی است که باعث جدا شدن ذرات چرک و کاهش چربی از سطح مو
می شود.

  
نام های رایج در اروپا:

·  Cocoamidopropyl Betaine
·  Cocamidopropyl Imethylglycin
·  Coco-Betaine
·  Cocoyl Amide Propyldimethyl Glycine
·  Propanaminium-1
 

 ملاحظات:
·  CIR مصرف این ماده را در محصولات آرایشی بهداشتی در حد کنترل شده بلامانع دانسته است، طبق اسناد منتشر شده توسط این ماده می تواند در بدن انسان ایجاد حساسیت کند.
·ECDS می گوید این ماده شاید/ احتمالا برای محیط زیست زیان بار باشد، همچنین این ماده را در لیست مواد غیرسمی برای انسان دسته بندی کرده است.



کوکامیدو پروپیل بتائین


 

مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد