/en
بازدید سایت

بازديد صفحات : 81512
بازديد امروز : 2100
كل بازديدها : 4931828
افراد آنلاين : 153
پروتئین ابریشم

Silk Protein

اسیدهای آمینه ابریشم توسط پروتئین های هیدرولیز (یا تجزیه می شوند) ابریشم به زنجیره های پپتیدهای کوچک، عمدتا 18 تا 19 اسید آمینه در طولزنجیره تولید می شوند. اسیدهای آمینه ابریشم وزن مولکولی پایین تر از پودر پروتئین ابریشمی دارند و پوست و مو را مرطوب می کنند.
استفاده از پروتئین ابریشم در لوازم آرایشی
از پروتئین ابریشم به تنهایی یا در ترکیب با فیبروئین ابریشم در محصولات آرایشی پوست، مو و ناخن استفاده شده است.
 
 
ژل‌های پروتئین ابریشم محتوای هیدروکسی پرولین را در لایه شاخی افزایش می‌دهند و باعث کاهش امپدانس پوست می‌شوند که خاصیت مرطوب کنندگی پروتئین ابریشم را نشان می‌دهد. پروتئین ابریشم هنگام استفاده بر روی پوست افراد سالم، کاهش امپدانس پوستی، افزایش سطح هیدروکسی پرولین و هیدراتاسیون سلول‌های اپیدرمی را نشان داده‌اند. بنابراین، پروتئین ابریشم رطوبت ذاتی پوست را افزایش می‌دهد.
پروتئین ابریشم در محصولات مراقبت از مو
ابریشم یک پروتئین طبیعی است که توسط حشرات تولید کننده ابریشم مانند کرم و عنکبوت ایجاد می‌شود. الیاف ابریشم به دلیل مقاومت خارق العاده و درخشش براق شناخته می‌شوند. در گذشته از ابریشم معمولاً برای ایجاد پارچه، بلکه همچنین برای بهبودی پوست و تولید پودر آرایش بدن استفاده می‌شد.
 
در سال‌های اخیر پروتئین ابریشم در کاربردهای آرایشی اهمیت یافته است. این خاصیت اتصال رطوبت عالی، و توانایی تقویت موهای آسیب دیده است. علاوه بر این، پروتئین ابریشم هنگام استفاده در محصولات مراقبت از مو، لطافت و احساس مخملی می‌افزاید.

پروتئین ابریشم
مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد